BC-missie

Missie

Badho Consults is opgericht vanuit een persoonlijk oogpunt. Wij werken volgens een innovatief en kwalitatief programma. Dit houdt in dat wij met een holistische blik en gedreven houding naar de hulpvraag kijken en passende hulp aanbieden/inzetten.
Wij vinden het als organisatie belangrijk dat de hulpvraag centraal staat tijdens de samenwerking. Daarnaast heeft Badho Consults een aantal doelen en een van die doelen is het inzetten van systemisch werken. Wij zijn laagdrempelig en zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving. Hierdoor kunnen wij de zelfredzaamheid en zelfregie bij onze individuen uitbouwen. Met onze vakkennis en bekwaamheid kunnen wij met organisaties, gezinnen en individuen werken en voortijdig de obstakels waarnemen, passende en preventieve basis bieden.

Visie

Badho Consults sluit aan bij de vraagstukken van de cliënt zodat de gebroken verbindingen worden hersteld. Vraagstukken bij een organisatie, gezin of individu hebben vaak een diepgaande oorzaak die onderzocht kan worden door systematisch te werken.
Wij als team zijn een ondersteunde factor in de verschillende systemen, waarin wij de verloren regie teruggeven. Dit doen wij door onderzoek te doen naar alle leefgebieden, en de hulpvraag in kaart te brengen. Ons team is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar een succesvolle implementatie van een passende interventie.